Gratis demo-module Wet zorg en dwang in de praktijk

Aanmelden
Contact opnemen
De demo-module Wet zorg en dwang in de praktijk kun je gratis en vrijblijvend 10 dagen uitproberen. In de demo leer je meer over de verschillende vormen van onvrijwillige zorg en test je je kennis met enkele oefenvragen.
 

Over de e-learningmodule Wet zorg en dwang in de praktijk

Op 1 januari 2020 is de nieuwe Wet zorg en dwang (Wzd) ingegaan voor mensen met dementie. In deze module krijg je als helpende, verzorgende of verpleegkundige praktische handvatten om de wet toe te passen in jouw eigen praktijk. Aan bod komen de vier principes van de Wzd, het Wzd-stappenplan en de verschillende rollen binnen de Wzd. Uitgangspunt is dat het inzetten van onvrijwillige zorg uiterst zorgvuldig gebeurt en steeds opnieuw wordt geëvalueerd. Je zet hierbij het welbevinden van de cliënt voorop.
 
  • Leer wat wordt verstaan onder vrijwillige en onvrijwillige zorg
  • Doe ideeën op hoe je oplossingen kunt vinden in de vrijwillige zorg
  • Leer omgaan met dilemma’s rond wilsonbekwaamheid
  • Maak kennis met de rollen en taken in de Wzd
  • Pas het Wzd-stappenplan toe in je eigen situatie
  • Ideaal voor laptop, tablet en smartphone
 

Aanvragen demo-module

Klik op Aanvragen om een proefaccount aan te maken. Als je je gegevens hebt ingevuld voor het proefaccount kun je 10 dagen gratis gebruik maken van de demo-module. 
 

Contact

Heb je vragen of wil je de hele e-learningmodule uitproberen? Dat kan. Neem contact op via e-mail: Sales Support of telefonisch via 030 638 3834.

Demo Wet zorg en dwang in de praktijk